Rólunk

8
Éve a piacon
RÓLUNK

A MaxiMall Kft.

A MaxiMall Kft- egy 2016-ban Magyarországon alapított 100%-ban magyar tulajdonú kereskedői cég. Dinamikus és fiatalos csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a partnereink igényeinek maximálisan megfeleljünk. Legyen szó akár elektronikai, számítástechnikai vagy élelmiszeripari termékről, mi mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb árat tudjuk nyújtani a legmagasabb kiszolgálás és színvonal mellett.
Még több rólunk
13
Teljesített rendelés
8
Éves € árbevétel
5
Eladott telefon
500
TB eladott HDD/SSD
TÖRTÉNETÜNK

Minden így kezdődött

Tájékozódjon a cégünk legfőbb mérföldköveiről és 
legyen részese Ön is a fejlődésünknek.

2016

A céget 2016 novemberben Bujtor Dávid alapította, aki a cégnek azóta is 100%-os tulajdonosa és ügyvezetője. Kezdetekben élelmiszer kereskedelemmel és kiszállítással foglalkozott a cég.
16

2017

A cég a gyorsabb és nagyobb növekedés reményében létrehozta a webshopját, hogy ne csak a helyi vásárlóit tudja kiszolgálni, hanem az egész országba elérhető legyen. Ezzel egyidőben új termékeket, mint a parfümök, háztartási cikkek, számítástechnika, játékok kereskedelmével is elkezdett foglalkozni a cég. A webshop indulásakor már eme szélesebb termékpaletta elérhető volt az egész országban.
17

2018

Az interneten való terjeszkedés jó üzletnek bizonyult. A cég elérte az 1 millió EUR árbevételt. Folyamatos vásárlói visszajelzések, és statisztikák eredményeiből rájöttünk, hogy amiben jók vagyunk az az elektronikai és számítástechnikai termékek. Ezentúl erre a termékkategóriára összpontosítottunk. Eddig is több hazai és nemzetközi partnerrel rendelkeztünk, de ez a szám az év vége már elérte az 50-et.
18

2020

Kiérdemeltük a Dun & Bradstreet AA minősítését, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. Az A minősítést azóta is birtokoljuk, mely biztosítja partnereinket, hogy egy stabil és megbízható céggel dolgozhatnak, aki az elkövetkező éveben is jelen lesz a piacon. D-U-N-S szám: 366648130
20

2021

Az online kiskereskedelemben éves rendelések száma meghaladta a 10.000-et. Nyitunk a céges ügyfelek felé, és nagyobb partnereket is kiszolgálunk, köszönhetően a széles beszállítói kapcsolatunknak.
21

2022

A nagykereskedelem egyre erősebben jelen van a cég életében. Elkezdtünk külföldi partnereknek is értékesíteni. Több nemzetközi kiállításon, workshoppon és networkingen is részt vettünk az évben, hogy partnereink személyesen is megismerhessenek minket, mivel fontosnak tartjuk a személyes, jó kapcsolatok kiépítését mert hisszük, hogy a bizalom a kulcsa a hosszútávú sikernek. A cég alkalmazottainak száma 7 főre nőtt, és árbevétele meghaladja a 8 millió EUR-t.
22
10K+

10K+ így talál gazdára a több ezer termék
csomagküldő partnereink által

CSAPATUNK

Ismerjen meg minket

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Bujtor Dávid

Tulajdonos Ügyvezető, Hazai beszerzés & értékesítés

Birgés András

Külföldi beszerzés & értékesítés

Bujtor Ákos

Raktározás & Logisztika

Várady András

Pénzügy
briefcasecrossmenuarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram